Bästa om Lön

Bäst om lön

De bästa arbetsgivare som erbjuder korrekta och rättvisa löner kommer att få möjlighet att visa upp sig här.

Bästa företag och löner

Här kommer de bästa sätten att få en hög lön och vilka arbeten som är de mest välavlönade i samhället.

Om du vill ha både en hög lön i framtiden och stor chans till både behålla arbetet och lätt att hitta ett nytt högavlönat arbete ska du tänka på följande:

  • Att studera målinriktat och fokuserat under skoltiden är den bästa försäkringen för att få ett arbete som du trivs med och en lön som du tycker är rimlig.
  • Att bli duktig i matematik är alltid bra när det gäller att kan kontroll på sin lön och vad man lägger pengarna på.
  • Att bara använda lönen till det som är viktigt på långsikt gör att man kan öka sin disponibla inkomst väldigt mycket.
  • Ta reda på hur mycket olika grupper tjänar i lön. Tänk också på att bristyrken såsom lärare och sjuksköterskor kommer att ha en bättre löneutveckling i framtiden jämfört med andra yrken.
  • Det viktigaste av allt är inte lönen utan att du har ett arbete och arbetskamrater som du trivs med.
Prioritet Arbeten Kommentar

1

Civilingenjör Civilingenjörer kommer alltid har bra löner och löneutveckling eftersom det är viktigt för svensk industri. Börja plugga matte tidigt i skolan eftersom det är det viktigaste ämnet för en civilingenjör.

2

Läkare Läkare kommer alltid ligga högt i lönenivå eftersom de krävs en lång utbildning och att man har ett stort ansvar för sina patienter. Utbildningen är krävande och man bör har ett bra och genuint intresse för människor.

3

Mäklare Mäklare är ett yrke som är överbetalt i förhållande till utbildning och ansvar. Det kan dock vara svårt att få de mest attraktiva tjänsterna och lönen är oftast provisionsbaserad.

Andra bra löner

Bäst lön kan du dock få om du startar ett eget företag. Det finns mycket man kan arbeta med då men ändå tjäna hyfsat med pengar. Mest tjänar de som startat olika former av låneföretag.


Allt intressant om deklarationshjälp

Här kan ni hitta mer hjälp att få med er deklaration men även en del intressant information och kul fakta om deklarationshjälp och att deklarera.Meny - Deklarationshjälp
Till förstasidan på www.deklarationshjalp.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeHjälpFöretagNyheter