Bästa Deklarationshjälpen

Bäst deklarationshjälp

Det finns många sätt att ta hand om en deklaration men bäst är ofta att planera deklarationen tidigt. Om man vill ha hjälp med sin deklaration från en redovisningsbyrå eller ett revisor ska man inte kontakta dessa sista veckan eftersom deras mest intensiva period är just innan alla deklarationerna ska lämnas in.

Genom att ha framförhållning hjälper detta också er att nyttja de avdragsmöjligheter som finns på ett så bra sätt som möjligt men ändå lagligt.

Bästa tipsen vid deklarationsdags

Här får du en del bra tips när du ska deklarera eller vill antlita hjälp vid deklarationen.

När du ska anlita deklarationshjälp är det bra att.

  • Skriv ned vilken form av deklarationshjälp som ni behöver.
  • Tydliggör om det är dig som privatperson, ert företag eller både och som behöver hjälp med att deklarera.
  • Undersök i bekantskapskretsen ifall det är någon som tar hjälp med deklarationen och ifall de kan rekommendera någon redovisningskonsult.
  • Försök i första hand anlita en lokal redovisningsbyrå, bokföringskonsult, revisor eller annan juridisk hjälp eftersom detta förenklar dialogen och samverkan.
  • Undersök vilken inriktning de företag som kan hjälp till med deklarationen erbjuder.
  • Be att få några referenser som du kan diskutera med.
Prioritet Deklarations­hjälp Kommentar

1

Redovisnings­konsult Det finns många mindre redovisningskonsulter, enmansföretag, som kan hjälpa till med den kontinuerliga bokföringen och lät kan häjlp till med deklarationen när det blir dags. Ofta är det ganska billigt att anlita en mindre bokföringskonsult eftersom de har inte så stora omkostnader och är väldigt effektiva.

2

Bokförings­byrå Bokföringsbyråer och redovisningsbyråer består ofta av ett par personer som håller på med bokföring vilket har fördelen att de kan lastdela mellan varandra och ifall någon blir sjuk så kan du ändå få hjälp.

3

Revisions­firmor En revisionsfirma håller normalt på både med revisioner av företags ekonomi men kan också erbjuda bokföring och skatteplanering. Dessa arbetar främst med företag som har behov av mer komplext stöd vid deklarationer och bokföring.

4

Skatte­jurister Skattejurister är företag som specialiserat sig på att hitta ekonomiska lösningar som är lagliga och syftar till att minska skatten.

Anna bra hjälp med deklarationen

Det finns faktiskt många som tycker det är kul att deklarera och troligtvis har du någon i in bekanskapskrets. För att få snabb och bra hjälp när det är dags att deklarera kan det vara bra att höra sig för med nära och kära.


Allt intressant om deklarationshjälp

Här kan ni hitta mer hjälp att få med er deklaration men även en del intressant information och kul fakta om deklarationshjälp och att deklarera.Meny - Deklarationshjälp
Till förstasidan på www.deklarationshjalp.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeHjälpFöretagNyheter